सर्वाधिक लोकप्रिय वेबसाइटहरूको सूची

स्वतन्त्र विश्वकोश, नेपाली विकिपिडियाबाट
Jump to navigation Jump to search

अलेक्सा इन्टरनेटद्वारा मे १६ २०१८, र सिमिलर वेबद्वारा मार्च २०१८ मा प्रकाशित विश्वभर सबैभन्दा बढि लोकप्रिय १०० वेबसाइटहरूको सूची निम्न छ ।

वेबसाइटहरुको सुची[सम्पादन गर्ने]

बरियता परिवर्तनहरू डिसेम्बर २८, २०१६ देखि हो ।

साइट डोमेन अलेक्सा इन्टरनेट उत्कृष्ट ५० साइट (मे २०१८ का अनुसार)[१] सिमिलर वेब उत्कृष्ट ५० साइटहरु
(मार्च २०१८ का अनुसार)[२]
प्रकार
मुख्य देश
गुगल google.com १ (Steady) १ (Steady) इन्टरनेट सेवाहरु र उत्पादनहरु Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
युट्युब youtube.com २ (Steady) ३ (Steady) भिडियो साझेदारी सेवा Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
फेसबुक facebook.com ३ (Steady) २ (Steady) सामाजिक संजाल Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
बैदु baidu.com ४ (Steady) ४ (Increase११) वेब सर्च इन्जिन जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
विकिपिडिया wikipedia.org ५ (Steady) ५ (Steady) अन्लाईन बिश्वकोश Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
रेडिट reddit.com ६ (Increase१३) ३७ (Decrease६) सामाजिक समाचार र मनोरञ्जन Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
याहू yahoo.com ७ (Decrease१) ७ (Decrease३) वेब पोर्टल र मिडिया Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
टेनासेन्ट क्युक्यु qq.com ८ (Increase१) ११ (Increase२७) वेब पोर्टल जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
तावोबाओ taobao.com ९ (Increase३) ३५ (Increase१६) अन्लाईन सपिङ जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
गुगल भारत google.co.in १० (Decrease३) ६ (Increase४) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन Flag of India.svg भारत
अमेजन amazon.com ११ (Decrease३) २३ (Decrease१२) इलेक्ट्रोनिक्स बाणिज्य र क्लाउड कम्प्युटिङ Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
टिमल tmall.com १२ (Increase१०) ५१ (Increase३१) अन्लाईन सपिङ जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
ट्विटर twitter.com १३ (Increase१) १० (Decrease४) सामाजिक संजाल Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
सोहु sohu.com १४ (Increase३) ८४ (Increase१२०) वेब पोर्टल जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
इन्स्टाग्राम instagram.com १५ (Steady) २० (Decrease२) फोटो सझेदारीसामाजिक संजाल Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
भिके vk.com १६ (Decrease३) २१ (Decrease९) सामाजिक संजाल रसिया रुस
विन्डोज लाइभ live.com १७ (Decrease६) १९ (Decrease१२) सफ्टवेयर प्लस सेवा Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
Jingdong Mall jd.com १८ (Increase१) ६९ इ-कमर्स जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
सिना कर्प sina.com.cn १९ (Decrease१) १२२ (Decrease१२) वेब पोर्टल and छिटो सन्देश सेवा जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
सिना वेइबो weibo.com २० (Increase४) ९७ (Decrease१) सामाजिक संजाल सेवा जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
यान्डेक्स yandex.ru २१ (Increase९) १६ (Decrease२) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन रसिया रुस
Haosou 360.cn २२ (Increase४) १२४ (Decrease३९) इन्टरनेट सुरक्षा and वेब सर्च इन्जिन जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
गुगल जापान google.co.jp २३ (Steady) २५ (Increase२) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन जापान जापान
गुगल युके google.co.uk २४ (Decrease३) १५ (Decrease७) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन संयुक्त अधिराज्य संयुक्त अधिराज्य
टिमल list.tmall.com २५ N/A[notes १] अनलाइन सपिङ जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
गुगल रुस google.ru २६ (Increase२) २७ (Decrease५) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन रसिया रुस
गुगल ब्राजिल google.com.br २७ (Increase२) १२ (Decrease३) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन ब्राजिल ब्राजिल
नेटफ्लिक्स netflix.com २८ (Increase१५) ३३ (Decrease९) स्ट्रिमिङ टिभिचलचित्र Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
गुगल जर्मनी google.de २९ (Decrease९) २२ (Decrease३) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन जर्मनी जर्मनी
गुगल हङकङ google.com.hk ३० (Increase१६) १२३ (Increase१५) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन हङकङ हङकङ
पोर्नहब pornhub.com ३१ (Increase२०) १४ (Increase१६) अश्लील भिडियो साझेदारी क्यानडा क्यानडा
Twitch twitch.tv ३२ (Increase४०) ८८ (Decrease१६) स्ट्रिमिङ भिडियो गेम Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
गुगल फ्रान्स google.fr ३३ (Decrease८) २८ (Decrease११) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन फ्रान्स फ्रान्स
LinkedIn linkedin.com ३४ (Decrease१३) ४८ (Decrease४) रोजगारी सामाजिक संजाल सेवा Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
याहू जापान yahoo.co.jp ३५ (Decrease१२) ३४ (Decrease७) वेब पोर्टल जापान जापान
t.co t.co ३६ (Steady) १०५ (Decrease२७) टुविटरको लागि सम्क्षित युआरएल Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
सिएसडिएन csdn.net ३७ (Increase४२) N/A[notes १] प्रबिधि समाचार जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
माइक्रोसफ्ट microsoft.com ३८ (Increase१) ६८ (Decrease१६) सफ्टवेयर र प्रबिधि Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
बिङ bing.com ३९ (Decrease७) ४५ (Increase९) सर्च इन्जिन Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
माइक्रोसफ्ट अफिस office.com ४० (Increase१८) ४८ (Increase६) अनलाइन अफिस Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
इबे ebay.com ४१ (Decrease१०) ४४ (Decrease१२) इ-कमर्स Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
अलिपे alipay.com ४२ (Increase३८) १५५ इन्टरनेट भुक्तानी सेवा जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
एक्सभिडियोज xvideos.com ४३ (Increase७४) ८ (Increase१५) अश्लील फ्रान्स फ्रान्स
गुगल इटाली google.it ४४ (Decrease१०) ३० (Decrease१) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन इटाली इटाली
गुगल क्यानडा google.ca ४५ (Increase३) ३६ (Decrease११) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन क्यानडा क्यानडा
mail.ru mail.ru ४६ (Increase८) ३२ (Decrease१६) वेब पोर्टल रसिया रुस
Odnoklassniki ok.ru ४७ (Decrease२) ४१ (Decrease१५) सामाजिक संजाल रसिया रुस
गुगल स्पेन google.es ४८ (Decrease१०) ३८ (Decrease१) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन स्पेन स्पेन
Tmall pages.tmall.com ४९ N/A[notes १] अनलाइन सपिङ जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
एमएसएन msn.com ५० (Decrease१७) ३३ (Increase१) वेब पोर्टल Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
गुगल टर्की google.com.tr ५९ (Increase६) २६ (Decrease५) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन टर्की टर्की
गुगल अष्ट्रेलिया google.com.au ६३ (Increase३) ४९ (Decrease४) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन अस्ट्रेलिया अष्ट्रेलिया
WhatsApp whatsapp.com ६८ (Increase१९) ४२ (Decrease१) Instant messaging Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
Spotify spotify.com ६९ ९८ Music streaming Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
गुगल पोल्यान्ड google.pl ७२ (Increase१२) ४० (Decrease५) इन्टरनेट सेवा र उत्पादन पोल्याण्ड पोल्याण्ड
Google Indonesia google.co.id ७५ (Increase६) १७ (Decrease३१) Internet services and products इन्डोनेसिया इन्डोनेशिया
xHamster xhamster.com ७६ (Increase४) ३९ (Increase८) Pornography Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
Google Argentina google.com.ar ८१ (Increase२०) ४८ (Increase१) Internet services and products अर्जेन्टिना अर्जेन्टिना
XNXX xnxx.com ९१ (Increase१७७) ९ (Increase३०) Pornography फ्रान्स फ्रान्स
Google Thailand google.co.th ९६ (Decrease१) ५० (Increase१२) Internet services and products थाइल्याण्ड थाइल्यान्ड
Naver Naver.com ११६ (Decrease६३) ४९ (Increase१२) Portal दक्षिण कोरिया दक्षिण कोरिया
Sogou sogou.com २०८ १३ Search engine जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
Samsung samsung.com ३७९ (Decrease३१) ४३ (Increase२७) Technology products दक्षिण कोरिया दक्षिण कोरिया
AccuWeather accuweather.com ३९६ (Decrease१६) ५३ (Increase१०) Weather forecasting Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
Google URL Shortener goo.gl ७१४ ४७ URL shortening service Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका
Shenma sm.cn १७,२१३ १८ Search engine जनबादी गणतन्त्र चीनचीन
Google Web Light googleweblight.com ३८,३३२ (Decrease२,१०४) २९ (Increase४०) Page optimizing service Flag of the United States.svg संयुक्त राज्य अमेरिका

सन्दर्भ सामग्रीहरू[सम्पादन गर्ने]

  1. "अलेक्सा उत्कृष्ट ५०० साइटहरु", अलेक्सा इन्टरनेट, मार्च २, २०१५-को मूल रूप सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच मे २३, २०१८ 
  2. "मार्च २०१८ का उत्कृष्ट वेबसाइटहरु", सिमिलर वेब, जुन २, २०१६-को मूल रूप सङ्ग्रहित, अन्तिम पहुँच अप्रिल १०, २०१८ 


बाह्य लिङ्कहरू[सम्पादन गर्ने]


उद्दरण त्रुटी: <ref> tags exist for a group named "notes", but no corresponding <references group="notes"/> tag was found, or a closing </ref> is missing